Prednosti organizacije team building eventa na Hrvaškem

Spodnji zapis je namenjen vsem, ki v Google vtipkate “team building Hrvaška”.

Hrvaška je naša južna soseda, kot pa nas ve vsa odrasla generacija, pa smo v preteklosti bili celo skupna država. Zato jo večina danes delovno aktivne generacije zelo dobro tudi pozna (jezik, znamenitosti, značilnosti, pot,…).

team building HrvaškaKer je med delovno aktivno generacijo in podjetniki zelo pogosto precej vprašanj in pomislekov povezanih s tem ali organizirati svoj bodoči dogodek za vaše zaposlene (team building, seminar, izlet, druženje, delavnico) na Hrvaškem, smo v tem prispevku izbrali nekaj očitnih prednosti, ki vas bodo zagotovo prepričale, da se odločite za organizacijo vašega dogodka na Hrvaškem.

Ponudbo team building programov za podjetja, si lahko ogledate tukaj: Team building za tvrdke

Teambuilding delavnica na Hrvaškem ne zahteva preveč vožnje

Hrvaška je za slovenska podjetja in podjetnike oddaljena zelo malo, ogromno podjetnikov pa ima s Hrvaško tudi poslovne vezi (npr. dobavitelji, prodajna mreža, poslovni partnterji, itd…). Pri odločitvi za organizacijo team building delavnice na Hrvaškem je zato glavna prednost ta, da naši zaposleni vseeno zapustijo matično državo, a se do druge ne vozijo predolgo. To pomeni več časa za druženje, manj časa za naporno vožnjo, posledično pa tudi bolj učinkovit team building (tudi iz stroškovnega vidika).

Team building na Hrvaškem je poceni

Medtem, ko zna organizacija team building dogodkov v Sloveniji zelo olajšati denarnice podjetnikov, velja za organizacijo team buildinga na Hrvaškem, ravno nasprotno. Država, kljub številnim svetovnim lepotam in znamenitostim, ki jih obiskuje cel svet (Plitvice, Dubrovnik,…) omogoča razmeroma poceni organizacijo team building dogodka (nekaj iz naslova bližine lokacije, nekaj pa tudi iz naslova težnje hrvaških organizatorjev team buildign delavnic, ki se trudijo raztegniti turistično sezono, hkrati pa na Hrvaškem vzpostaviti tudi več poslovnega turizma). Zelo poceni boste do organizatorja team building delavnice na Hrvaškem prišli, če je le ta domicilno nastanjen v Sloveniji (je slovenski organizator team building delavnic), sicer pa jih izvaja tudi na Hrvaškem (oz. ima na Hrvaškem odprto tudi svojo podružnico). Tak primer je primer slovenskega zelo poznanega in enega izmed največjih organizatorjev team building delavnic in družabnih eventov, druža ETC Adriatic, ki ima na Hrvaškem vzpostavljeno svojo ponudbo. Le to si lahko ogledate na njihovi spletni strani: ETC Adriatic Croatia

Team building delavnico na Hrvaškem lahko kombinirate z izletom in kopanjem

Za razliko od slovenske ponudbe, kjer praviloma obale ne izkoriščamo za poslovna druženja preko katerih tudi prespimo (saj je naša obala prav vsem slovenskim podjetjem razmeroma blizu), lahko na Hrvaškem več dnevni izlet in delavnico ter vse dogodke za zaposlene izkoristite tudi tako, da kak dan daste zaposlenih predah od predavanj, seminarjev in delavnic. Te dni lahko zaposleni izkoristijo za ležerno poležavanje in sproščanje na plaži ter kot proste dneve.

Na ta način boste dosegli, da bodo tudi vaši organizirani dogodki tekom celotnega izleta spremljani bistveno bolj učinkovito in z navdušenjem, saj delujejo kot povezovalna nota med njihovim sproščenim izletom in bivanjem na Hrvaškem.

V kolikor iščete še dodatne razloge in ideje za organizacijo team building delavnice na Hrvaškem, pa preprosto razmislite o njih naslednjič, ko se boste na Hrvaško odpravili na morje. Zagotovo boste tekom vašega bivanja pri naših sosedih našli številne priložnosti, ki bi jih lahko učinkovito uporabili na vaši naslednji poslovni, team building delavnici.

Ključne oznake: team building Hrvaška