Cena lektoriranja diplomske naloge >>> Do ugodne ponudbe TUKAJ

Za vse, ki se zanimate za lektoriranje svoje diplomske naloge in vas seveda pri tem zanima (tudi) cena, smo spodaj pripravili kratek pregled uporabnih nasvetov. Z namenom, da pridete do cenovno ugodnega lektoriranja, hkrati pa, da se vam ne bo treba sptraševati ali je vaša diplomska naloga lektorirana kakovostno ali ne.

Največkrat boste tisti, ki se zanimate za ceno lektoriranja diplomskih nalog, naleteli na cenik lektoriranja, glede na posamezno stran diplomske naloge.

lektoriranje diplomskih nalogV povprečju se cena lektoriranja diplomske naloge giba od 1,4 € na eno stran, pri čemer pa v povprečju, ena stran obsega približno 1500 znakov, v odvisnosti od ponudnika lektoriranja pa je cena lektoriranja lahko izražena z davkom ali brez.

Različni ponudniki ceno lektoriranja diplomskih nalog postavijo glede na običajne roke, potrebno za lektoriranje, sicer pa, če potrebujete svojo diplomsko nalogo hitreje, lahko računate, da boste morali plačati dodatek, tudi do 1 evra na stran.

Je pa potrebno pred naročilom lektoriranja dobro vedeti, da si ponudniki pridružujejo tudi pravico do spremembe cene za lektoriranje. Slednje pa pride še najbolj v poštev v primerih, ko ima diplomska naloga veliko število pravopisnih, slogovnih in slovničnih napak, vendar pa ponudniki pred morebitnim dvigom cene, naročnika ponavadi obvestijo o spremembi cene lektoriranja.

Dodatno lahko pri lektoriranju stane še oblikovanje kazala diplomske naloge, oblikovanje glave in noge diplomskega dela in pa tehnično oblikovanje naloge.

Največkrat ima jezikovna agencija, ki prevzame lektoriranje diplomske naloge, svoj cenik tudi razdeljen na skupine jezikov, v kolikor pa je potrebno lektoriranje in hkrati tudi prevod diplomskega dela v nek drgui jezik, pa bo cenik takšnega lektoriranja zajemal tudi strokovne prevode v izbrane jezike.

Prevodi in lektoriranja diplomskih nalog v druge jezike so najpogostejši za angleški, nemški, hrvaški, italijanski, španski in druge jezike…..

Vsem, ki se zanimate za ceno lektoriranja svoje diplomske naloge, naj povemo, da je cena lektoriranja največkrat odvisna od jezika in morebitnega potrebnega prevoda lektoriranja, hkrati pa tudi od zahtevanih nalog, ki jih posamezna diplomska naloga, potrebuje.

Zanimalo vas bo tudi:

Previdnost pri izbiri lektorja – Lektorira lahko že vsak, ki ima čas (1)
Debate o lektoriranju na slovenskih forumih (1)
Kdo lahko lektorira (1)