3 prekrasne ideje za team building na Hrvaškem

Spodaj vam predstavljamo 3 krasne ideje za izvedbo team building programa na sosednjem Hrvaškem, bodi, da želite le tega izpeljati in organizirati na hrvaški obali ali kjerkoli drugje v notranjosti Hrvaške.

Glede na to, da je Hrvaška naravno obdarjena s prečudovito obalo, je prva ideja vezana na izvedbo team buildinga na hrvaški obali.

Na hrvaški obali lahklo organizirate team building event v tematiki snemanja, naslov programa pa nosi naziv “Tišina snemamo”. V tej ideji se udeleženci team buildinga razdelijo v več skupin, vsaka izmed skupin pa ima možnost napisati, režirati, snemati in igrati svojo zgodbo v lastnem filmu, pred ostalimi udeleženci team buildinga. Ta team building ideja traja od 3 do 6 ur, občasno pa tudi več, predhodno pa se udeleženci dobro počutijo o pravilih snemanja in pravilih celotne igre.

Druga, zelo popularna ideja za izvedbo team buildinga na Hrvaškem, je t.i. team building “Odkrivanje mestnih zakladov”. V tej igri se udeleženci ekip med seboj povežejo in vsi skupaj dobijo nalogo, da v določenem hrvaškem mestu, najdejo različne zaklade, ki jih je predhodno agencija za teambuilding na Hrvaškem, skrila in razporedila po različnih hrvaških mestih. Odvisno od velikosti skupine, lahko tudi ta točka, traja cel dan ali pol dneva in je odlična iztočnica za izvedbo kasnješih seminarjev in delavnic, kot uvodna, sprostitvena točka k resnejšemu delu team buildinga.

3 prekrasne ideje za team building na Hrvaškem

 

Tretja ideja, ki se bo zagotovo odlično “prijela” med udeleženci team buildinga in jo praktično najpogosteje team building agencije prakticirajo v vseh državah, ne samo na Hrvaškem, pa je grand prix tekmovanje v katerem dobijo udeleženci na voljo orodja in materiale, da si najprej sami, povsem samostojno  izdelajo svoje dirkalne pripomočke, nato pa z njimi tekmujejo v tekmovanju, kdo bo prej na cilju.

Vse 3 prekrasne ideje za team building na Hrvaškem so samo nekatere izmed širokega spektra team building možnosti, ki jih sicer ponuja hrvaška podružnica največje slovenske team building agencije ETC Adriatic.

Zagotovo vas v zvezi z idejami in izvedbo team building programa na Hrvaškem, utegnejo zanimati še ostale prednosti organizacije team building eventa na Hrvaškem.