Novi daljinski upravljalnik za Hotel TV, odporen proti bakterijam in mikrobom

Daljinski upravljalnik za Hotel TV

Hotelski gostje! Daljinski upravljalnik za Hotel TV, ki ga trenutno držite v roki, je verjetno najbolj umazani predmet v vaši hotelski sobi.

“V študijah je bil vedno najbolj nečist predmet v prostoru,” pravi okoljski mikrobiolog na Univerzi v Arizoni. “Mislim, da ga še nihče nikoli ni očistil.”

Do sedaj je bilo med bivanjem v svojih hotelskih sobah, pri uporabi daljinskega upravljalnika, potrebne precej previdnosti. Potniki in turisti ga sicer uporabljajo, vendar ga prej obrišejo z vlažilno krpico ali pa ga pokrijejo s plastično rokavico, PVC vrečko ali kapo za tuširanje.

Sedaj raziskovalcem, pa tudi ostalim gostom, ne bo več treba toliko skrbeti, če bo hotelir izbral ponudnika opreme, ki že ponuja daljinski upravljalnik za Hotel TV, ki je odporen na mikrobe in bakterije.

daljinski upravljalnik za Hotel TV
Daljinski upravljalnik za Hotel TV je po trditvah mikrobiologov, najbolj nečist predmet v hotelski sobi.
Daljinski upravljalnik za Hotel TV, 99,99 odstotkov odporen proti bakterijam in mikrobom

V sklopu novih paketov, proizvajalci naprav razvijajo daljinske upravljalnike, prevlečene s premazom, ki je odporen na mikrobe in bakterije. Pravijo, da novi premazi ne bodo spremenili občutka pri uporabi, bodo pa ponudili do 99,99 odstotkov zaščite pred škodljivimi organizmi, kot so bakterije, plesni in glive.

Poleg zaščite pred bakterijami, dober ponudnik IPTV za hotele, ponuja hotelskim gostom tudi več kot 100 HD kanalov. Paketi lahko vključujejo tudi CNN, ESPN in HBO, ter do 10-krat več kanalov, kot drugi kabelski ali satelitski ponudniki televizijskih paketov za hotele.

Potrošniki želijo podobno programsko raznolikost in enostavnost uporabe, kot jo imajo doma. Medtem, ko potujejo, lahko IPTV te iste funkcije in ugodnosti ponudi tudi v hotelski sobi. Hoteli, ki se odločijo dati svojim gostom  na voljo storitve IPTV, s tem dodatno poskrbijo za dobro počutje in nepozabno izkušnjo. Tovrstni sistemi so že na voljo v nekaterih objektih hotelskih verig Hilton (1) in Aloft (2). Storitve Hotel TV pa so gostom med bivanjem v hotelih, motelih, bolnišnicah, mladinskih domovih, domovih za nego in ostalih, praviloma na voljo brezplačno.